- 3,5 kg | Dag 4

Jag borde inte väga mig varje dag egentligen. Men ibland är det svårt att låta bli. Jag stälde mig på vågen nu och den visade 81,5 kg

81,5 kg = Bmi 26

(Obs. kvällsvikt!!) =DIdag har jag varit och spinnat.
Jag tänkte ta och springa en tur nu på kvällen också. Olyckligtvis fick jag sockerpanik och ätit en halv chokladkaka, men den ska springas bort, det säger jag bara.

För övrigt har fastan gått riktigt bra idag. Jag har druckit två koppar te, druckit juice och ätit en banan ( +den där jävla chokladkakan då ). Jag känner att jag ätit för mycket. Det hade räckt med en kopp te, ingen juice och ingen banan och absolut ingen chokladkaka.

Men jag vet att man inte ska äta för lite varje dag heller,då sänks ämnesomsättningen.
Jag funderar på om jag ska lägga ut bilder hur jag ser ut från vecka till vecka. Skulle ni vilja se det? Hur viktminskningen går?


Kommentarer
Postat av: Jessica - PCT

Visual Aid.

Ser man skillnad på en vecka då? Jag skulle säga varannan vecka? Fast det är väl roligare för läsarna om det kmmer varje vecka, för folk älskar bilder :)

2008-06-18 @ 23:00:38
URL: http://piercadeconversetjejen.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej tack för en bra kommentar :D gud vad kul med en som väger ungefär lika mycket som jag :DJag tycker verkligen att du ska lägga ut bilder varje vecka, för det blir lite roligare då :Dha det bra så hörs vi :D

2008-06-18 @ 23:08:05
URL: http://cantbeperfect.bloggagratis.se
Postat av: mebeautiful

Ja lägg gärna upp bilder...jag vågar inte lägga upp mina än, men tänkte göra det sen=)...före och efter=)...tack för kommentarerna...det är första dagen för den här fastan...har försökt nån gång tidigare...men min sambo vet att jag gör det och tycker att jag i alla fall skall äta något om dagen=(...men nu är han bortrest och jag jobbar, så mamma kan inte säga nått heller..jag blir mycket inspirerad av att läsa din blogg!

Lycka till, jag komemr att följa dig=)

2008-06-18 @ 23:21:57
URL: http://mebeautiful.bloggagratis.se
Postat av: Caroline

Det är bra att äta, man ska äta sex mål om dagen. Det är bättre att äta rätt fler gånger om dagen än att inte äta alls :)

2008-06-19 @ 01:46:09
URL: http://svanemar.blogg.se/
Postat av: emmajag är ledsen att säga det men du är verkligen inne på helt helt helt helt fel spår med din metod att gå ner i vikt. antingen blir du sjuk eller så kommer resultater bli en viktuppgång i slutändan. du kan göra detta men gör det på ett sunt sätt och låt dig inte hetsas av att vilja gå ner fort. det är inte långsiktigt och bara dumt!!

2008-06-19 @ 14:11:17
URL: http://dushi.blogg.se/
Postat av: glitterandbling

svar: visst ser det gott ut :)

2008-06-19 @ 14:56:43
URL: http://glitterandbling.blogg.se/
Postat av: 20kgpå2månader

Svar till Emma >Faktiskt så är det här ett vanligt sätt att starta en diet. Komma igång rejält. Och jag tänker inte fasta hela tiden. Jag har en plan för hur jag ska börja äta mer och mer MEN nyttigare än jag gjort förut.Dessutom har jag konternuerlig kontakt med läkare. Så oroa dig inte :)

2008-06-19 @ 15:05:51
URL: http://eightweeks.blogg.se/
Postat av: Anna

Ju mindre du äter dessto mer kommer du gå upp i vikt sen igen! Du är inne på fel spår :( läs på om kost och näring istället, träna mer och ät nyttigare! Jag har själv gått ner 15kg på några månader med hjälp av LCHF-metoden, läs om den! GI fugerade inte för mig. Tänk på vad du gör mot din kropp nu, dina äggstockar blir outvecklade så du aldrig kommer kunna få barn, ditt skelett blir skört och du får massa andra följder som du kommer få dras med resten av ditt liv. Vill du leva ensam sen? Tänk efter nu innan det är försent!!!

2008-07-31 @ 16:37:28
URL: http://litenbulle.blogg.se/
Postat av: amanda

heje heja ! vill jätte gärna se bilder :)

2009-11-06 @ 16:37:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0