Jobbig dag, men vikten pekar neråt

Idag har det varit en fruktansvärt låång dag. Det känns som om det är "Dag 1 " igen, för det har varit otroligt svårt att hålla sig ifrån att äta. I själva verket är det ju faktiskt dag 11 ..


Vägde mig nu på eftermiddagen. 82,8 kg
Det värmer i hjärtat. Det behövs. Mitt mål är att klara nästa delmål(79kg)  på söndag


Idag har jag ätit
* 3 mackor
* 3 koppar varm choklad
* 1 banan

Motion
ingen - än så länge

Kommentarer
Postat av: Shululu

Hejsan.Om du ska gå ner i vikt så ska du verkligen inte äta mackor, varm kopp choklad och ingen banan om du ska äta efter allt det.. Ersätt en banan istället för frukost. Lycka till för jag har gått ner tio kg på bara tre veckor.

2010-03-17 @ 17:43:35
Postat av: Shulala

Hej. Om du har satt upp ett mål och en plan som ska följas så ska du verkligen inte äta mackor, varm choklad. Banan går bra efter träningen då kroppen behöver få i sig kolhydrater snabbt efter träning. Banan innehåller visserligen mycket socker (fruktos) men de tas upp av kroppen snabbt.Som sagt LÄGRE halt av kolhydrater, dvs mycket mycket mindre ris, potatis, bröd, pasta, vete. Allt det där är rika kolhydratkällor som helst skall undvikas vid bantning. Ät istället mycket protein som också är en rik energikälla. Fett är viktigt då kroppen måste smörja leder och muskelfästen med dessa. ät dock inte fett från rapsolja eller fett i samband med stekt mat. Försök istället att få i dig det naturliga fettet från t.ex ägg, nötter och avokado och dylikt.Hoppas detta hjälpte! Jag ser fram emot dina resultat!

2010-05-19 @ 22:28:31
Postat av: bella

Hej!

duktigt av dig att verkligen försöka gå ner i vikt, men du måste ju fortarande äta!

ät energi snål mat men ät dig mätt, så minskar du suget. När du tränar så ökar aptiten för att du måste bygga upp de muskler du brytit ner under träningen.

lycka till, o kämpa på!

2011-02-14 @ 19:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0